kmetija marija 16

Si želite oddiha od mestnega vrveža? Potem so Geršiči kot nalašč za vas.

Majhna vasica sredi neokrnjene narave, obdana s polji, travniki in gozdom, ki jo spremlja tiho šumenje reke Lahinje. Poleg krasnega zelenja in miru, kraj ponuja možnosti za raznovrstne aktivnosti. Lovljenje rib, sprehajanje, tek, rolanje in kolesarjenje, vse na svežem zraku ter ob spremljavi ptičjega žvrgolenja. Odpravite pa se lahko tudi do približno 2km stran oddaljene reke Kolpe, ki s svojimi pritoki, brzicami in slapovi ponuja obilo zabave. Primerna je za kopanje, čolnarjenje, ribarjenje ter različne dejavnosti v vodi.

Na vašo željo vas pospremimo oz. usmerimo na lokacije, ki so zanimive za ogled. Tako poleg izvira, ki vas pričaka pri samem vstopu v vas, v bližnji okolici počiva še mnogo naravnih in zgodovinskih bogastev. V sosednji vasi si lahko ogledate cerkev sv. Ane ter star mlin. Na Mirni gori in Krašnjem vrhu sta razgledna stolpa, pa kraški pojavi v Krajinskem parku Lahinja ter izvir reke Krupe. V zimskem času, se lahko odpeljete na smuko ali sankanje na smučišče Bela v Črmošnjicah, blizu pa so tudi Dolenjske Toplice, idealne za kopanje in razvajanje.

kmetija marija 14Nastanjeni ste v prenovljeni hiši za 6 oseb, opremljena je s kuhinjo, jedilnico, dnevnim prostorom ter kopalnico. V zgornjem delu hiše sta spalnici s teraso, ki ponuja lep razgled. V dnevnem prostoru je kamin, namenjen za hladnejše dni. Na vrtu pa je urejen prostor za pripravo dobrot na žaru. Hrano si gostje pripravljate sami, pri nas pa dobite surovine, pridelane na kmetiji. Prav tako je v hiši TV s satelitsko anteno in brezplačen Wi-Fi.

Nudimo izposojo koles in pohodnih palic. Na asfaltiranem dvorišču lahko igrate košarko ter badminton. Najmlajši lahko ustvarjajo s kredami, tekajo po vrtu ter tudi pomagajo pri krmljenju domačih živali. Ob vseh raznovrstnih dejavnostih vas lahko spremljajo hišni ljubljenčki, ki lahko z vami bivajo v hiši.

REZERVIRAJTE VAŠ ODDIH - POKLIČITE 040 425 474!